thumper-massageapparater

Med massageapparater från Thumper® får du en otrolig upplevelse. Många som har provat dem kan bara konstatera att Thumper är något utöver det vanliga. De har sagt farväl till de massageapparater, typ shiatsu, som endast vibrerar och roterar och med entusiasm gått över till Thumper som i närmaste hamrar bort stelheten i spända muskler. 

Vilken Thumper passar dig?


Verve

Sport
Visa produkt Visa produkt
Hemmabruk
I Jobbet
Egenmassage
Vikt 0.9 kg 1.4 kg
Variabel hastighet
Muskel-penetration 5 mm 5 mm
Tillbehör 3 st  2 st
Slag per sekund 20-40 20-40
Sladd 3.7 m 3.7 m
Batteritid
Garanti 2 år 2 år
 
Mini Pro
 
Maxi Pro
Visa produkt Visa produkt
Hemmabruk
I Jobbet
Egenmassage
Vikt 1.4 kg 3.2 kg
Variabel hastighet
Muskel-penetration 6 mm 7 mm
Tillbehör
Slag per sekund 20/30/40 20-40
Sladd 3.7 m 3.7 m
Batteritid
Garanti 2 år 2 år
 
Versa Pro
 
Equine
Visa produkt Visa produkt
Hemmabruk
I Jobbet
Egenmassage
Vikt 5,9 kg 3.2 kg
Variabel hastighet
Muskel-penetration 6 mm 8 mm
Tillbehör
Slag per sekund 20-40 20-40
Sladd 3.7 m 3.7 m
Batteritid
Garanti 2 år 2 år
 
Lithium8
Visa produkt
Hemmabruk
I Jobbet
Egenmassage
Vikt 3.5 kg
Variabel hastighet
Muskel-penetration 7 mm
Tillbehör
Slag per sekund 18-35
Sladd
Batteritid 60 min.
Garanti 2 år

 

Video: Thumper genomgång 2019

 

Effektiv Och Kraftfull Massage

Med massageapparater från Thumper kan du ge dig själv eller dina patienter en djupverkande massage. Många terapeuter börjar sin behandling med att ge patienten en massage med Thumper. Det är ett sätt att spara tid och energi. Med Thumper får du snabbt fart på blodcirkulationen och patienten blir uppvärmd snabbare än du kan åstadkomma med dina händer. Massageapparaten är ett unikt redskap för total avspänning, en tillgång för både professionella massörer och vanliga människor med stela muskler.

Effektiv Helkroppsmassage

Thumper har ett komplett sortiment av massageapparater för hela kroppen. Välj om du skall behandla dig själv eller din patient. Välj vilken styrka och intensitet du behöver och börja behandla musklerna. Vi har det du behöver.

Behandla Dina Spända Muskler

Med massageapparater från Thumper kan du lätt behandla smärta i spända och stela muskler. Thumper använder en patenterad pulserande teknik som får dom stelaste muskler att mjukna och slappna av.

Djupverkande Massageapparater

Thumpers unika pulserande slag når mellan 5-8mm ner i muskelvävnaden. Du kan själv reglera intensitet och hastighet.

Oslagbar Kvalitet Och Styrka

Kombinationen av en nästintill outslitlig och samtidigt kraftfull massageapparat, för en professionell massage, gör Thumper till terapeutens val. Många sjukgymnaster, kiropraktorer, naprapater och massörer använder dagligen Thumper i sitt jobb. Många tusen privatpersoner lika så. Vi har träffat kunder som vill köpa en ny Thumper efter 20-års användning. Att du idag kan köpa en produkt som håller den här kvaliteten är i sig unikt. Thumper tillverkas i Kanada.  

Prisvärd Massageapparat

Oavsett om du skall behandla dina egna eller andras muskler så kommer du inte att bli besviken. När du ser till resultatet blir priset riktigt bra. Thumper ger 2 års garanti på alla sina massageapparater. Därefter går det i vissa fall att reparera maskinen om någon del går sönder. Vi ger dig 45-dagars öppet köp.

Elektrisk Massageapparat 220V

Alla Thumpers massageapparater är testade och godkända för den svenska marknaden och där med även för andra EU länder. Med en riktigt lång sladd på 3.7 meter behöver du inte krångla med förlängningssladdar.

Har Du Frågor?

Tveka inte att ringa oss, du når oss på 08-41039510. Öppettider finner du längst ner på sidan.