Information angående Coronavirus

På Pakvis Hälsocenter tar vi givetvis smittspridningen av Coronaviruset på fullaste allvar och vi följer myndigheternas riktlinjer för hantering av situationen. Vi vill nu berätta vad vi som företag gör för att begränsa smittspridningen och för att du som kund skall känna dig trygg vid ett besök hos oss.

 

  1. Vi håller oss hemma om vi är sjuka.

Vi uppmanar all vår personal att hålla sig hemma ifall man inte är helt frisk. Vi debiterar inte våra kunder för sena avbokningar på grund av sjukdom. Vi ber alla kunder som känner sig minsta lilla hängiga att avboka och hålla sig hemma. Det samma gäller för de som rest utomlands eller kommit i kontakt med potentiella smittbärare.

 

  1. Vi har skärpt våra rutiner för städning

Utöver vår ordinarie städning av behandlingsrum och butik desinficerar vi flera gånger dagligen utsatta ytor så som dörrhandtag, kortterminal, kassadator, visningsprodukter och toa/handfat.

Vi har utökat och förbättrat städningen av massagerummen mellan kundbesöken. Givetvis byter vi skyddspapper och handdukar mellan varje kund och säkerställer att ytor som kan föra smitta vidare desinficeras.

Vi har köpt in många små hand-handdukar så att varje kund som tvättar händerna kan lägga handduken i tvätten efter varje användning.

Våra ordinarie rutiner innebär handsprit mellan varje kund och rena handdukar.

 

  1. Vi undviker folksamlingar

Vi uppmanar vår personal att undvika att vistas i större folksamlingar. Hos oss är det sällan många kunder samtidigt men i de fall det förekommer försöker vi dela upp oss mellan olika rum. 

 

Du ska kunna känna dig trygg med att komma till Pakvis Hälsocenter!

Vi ber dig som kund att hålla koll på och följa de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Har du funderingar och frågor så tveka inte att höra av dig till Maria 08-41039520.