Pakvis byter namn

Alm Hälsoprodukter

Pakvis.com har funnits i 14 år, men under vintern kommer namnet att bytas. Det nya namnet kommer att vara almhalsoprodukter.com med inriktning på privatpersoner samtidigt som simonalm.se kommer att renodlas mot företagskunder.

Renodlingen kommer framförallt att märkas i att sidorna kommer att struktureras olika utifrån behoven hos de olika målgrupperna. Exempelvis vill professionella massörer snabbt hitta olika bänkpapper och erbjudanden på det ämnet, medan privatpersoner tvärtom inte har någon större glädje av att professionella förbrukningsartiklar lyfts fram. Det har funnits en konflikt här emellan varför vi till slut väljer att skräddarsy layout, kommunikation och erbjudanden till respektive målgrupp. 

De flesta av våra produkter är relevanta för såväl hemanvändare som proffs, och så kommer det också att fortsätta att vara!


1 kommentar


  • Camilla Holmberg

    Hej! Ville bara kolla om syptomguiden kommer att finnas kvar på er nya hemsida för privatpersoner. Den hjälper massor tillsammans med de redskap jag köpt hos er. Brukar dessutom rekommendera den och er shop till vänner och arbetskamrater. Skulle sakna symtom guiden om den försvann. Vänligen Camilla


Lämna en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.